(FOTO) UTA a avut azi, primul antrenament! Terenul de la Motorul a fost îngheţat!

in Sport | 16 Ianuarie 2017, 13:50 | 0 comentarii

Azi-dimineață, pe arena Motorul, Laurențiu Roșu, Cristi Todea, Nacho Martinez și Dan Țapoș au condus primul antrenament al UTA-ei din 2017, pe un teren acoperit de gheaţă.
Miron, Barna, Mara - Polgar, David, Manea, Gligor, Celea, Burlă, Strătilă, Chindriș, Jorza, Andor, Copil, Vlad, Curtuiuș, Petre, Covaci, Stahl, Costin, Copaci, Wild, Tarcea plus nou-veniții Adili și Muntean au fost la prima mișcare a anului. Au lipsit motivat Tănase și Filaret, amândoi din motive medicale.
Laurenţiu Roşu, antrenorul UTA-ei a făcut unele precizări referitoare la noile transferuri: ”Adili e un jucător interesant, care ne poate ajuta. E și o soluție de viitor, sper să se integreze cât mai repede, să se adapteze la viața din Arad și la ce lucrăm noi aici. Iar partea bună la Muntean e că poate juca și mijlocaș și fundaș, atât dreapta cât și stânga. În funcție de nevoile pe care le avem în meciurile oficiale, vom decide care e soluția cea mai bună pentru el și pentru echipă. Avem un plus cu aducerea celor doi”.
Astăzi și mâine au loc vizitele medicale. Pregătirile continuă pe plan local până pe 28 ianuarie, zi în care e programat un prim joc de verificare, în compania divizionarei terțe Gloria Cermei. A doua zi, UTA pleacă în Spania, în stațiunea Oliva Nova, pentru un cantonament de două săptămâni ce conține patru jocuri amicale. Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com